Parteneri principali

Torus Pharma
Reprezentant unic în România al Thermo Fisher Scientific


Partener GOLD

Softeh Plus este printre primele companii private cu capital 100% românesc, cu o experienţă de 23 de ani pe piaţa software din România. În tot acest timp Softeh Plus s-a dedicat realizării și implementării de soluții software adecvate în multiple domenii de activitate precum: farmacii, construcţii, medicină, asigurări, contabilitate, gestiune, comerţ.

Softeh Plus este prezent pe piața din România cu soluții software ce se adresează principalelor ramuri ale sistemului de sănătate: spitale de stat, spitale private, farmacii, clinici, laboratoare și medici de familie, de mai bine de 13 ani. Performanța sistemelor informatice și gradul ridicat de profesionalism cu care abordează fiecare client în parte sunt reflectate de nume de referință din sistemul de sănătate, ce au ales soluțiile Softeh Plus.


Parteneri SILVER

Încă de la începuturile sale în 1945, compania Karl Storz este un producător la nivel mondial si distribuitor de endoscoape, instrumente medicale și dispozitive . Noi nu suntem un gigant internațional, ci un lider în lucrurile care contează: creativitatea , flexibilitatea si expertiza .

Gama noastra de instrumente endoscopice pentru medicina umană, medicina veterinară și endoscopie industrială include în prezent mai mult de 15.000 de produse . Ca furnizor de sistem, compania combină expertiza sa in endoscopie cu solutii software pentru a realiza integrarea în sala de operație și pentru a sprijini procesul clinic și cel de gestionare a resurselor.


Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este îndreptată către cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialiști, către clinicile private de dermatologie și cosmetică, chirurgie plastică, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, către cabinetele și clinicile veterinare precum și asupra spitalelor de stat și private, putând dota cu mobilier medical și spitalicesc toate spațiile existente, de la sala de așteptare până la blocul operator.


Parteneri BRONZE

Angelini produce, marchetează și distribuie produse pentru sănătatea personală și wellness. Misiunea Angelini este de a fi aproape de oameni, de a le satisface nevoile de zi cu zi cu produse eficiente, fiabile și de înaltă calitate, care sunt larg răspândite și accesibile, asigurând bunăstarea constantă și concretă. Obiectivul Angelini este clar: de a fi o alegere naturală pentru sănătate și bunăstare.


Quanta România a luat naștere în 2002, ca urmare a unei nevoi acute de personal medical în unele centre de îngrijire medicală. Biroul din inima capitalei București a devenit încă de la început un punct de referință pentru candidații care doreau să muncească în Italia, pentru cei care își doreau un curs de limba italiană și asistență pentru a obține acreditarea IPASVI (pentru personalul medical).


IOT Solutions & Consulting abordează afacerea fiecărui client ca și când ar fi a noastră. Noi credem ca o firmă de consultanță ar trebui să fie mai mult decât un consilier. Ne-am pus în locul clienților noștri pentru a alinia stimulentele noastre cu obiectivele lor, astfel încât aceștia să folosească întregul potențial al afacerii lor.

Noi înțelegem complexitatea implementării unei schimbări de tehnologie și știm de ce anume este nevoie pentru a avea succes: comunicare eficientă, design de calitate, management de proiect puternic și formare profesională specializată.


Începand cu anul 2001 MEDICARE TECHNICS a utilat și modernizat peste 200 de săli de operații și peste 80 de stații de sterilizare pentru Spitalele Clinice, Universitare, de Urgență și clinici private din România. După mai bine de 10 ani de funcționare toate aceste echipamente sunt în parametrii normali de funcționare datorită activității de service în garanție și post garanție efectuat de această companie.


Alți Parteneri


Parteneri MEDIA